30.11.2009

MANGO DRESSES










Hepsi o kadar hoş görünüyor ki...Umarım bu güzelim elbiseler mangonun çokk yakındaki indiriminden fazlasıyla nasiplerini alırlar,,tabii eğer yerlerinde yeller esmiyorsa:D:D

28.11.2009

EN YENİ KOKULAR




NİNA RİCCİ -RİCCİ RİCCİ EDP WMN

Nina Ricci yeni parfümü Ricci Ricci günümüz feminenliğinin masalı olarak karşımıza çıkıyor. Şehirli modern ve karşı konulmaz bir süper kahramanı ifade eden parfüm oldukça seksi... Gün boyu süren fresh ve çiçeksi kokunun ilk notasını revent kabuğu ve bergamot, orta notasının hindistan tutya çiçeği ve okka gülü, dip notasını ise paçuli ve sandal ağacı oluşturuyor.







GIVENCHY-ANGE OU DEMON LE SECRET WMN EDP

Ferah ve ışıltılı olan bu parfümün sırrı Beyaz Peony'nin saflığını Yeşil Çay'ın
dinginliğiyle birleştirilerek yaratılmasıdır.
Dikkat çekici ambalaj tasarımı ise çekici Givenchy kadınının tüm saflığını ve parıltısını yansıtıyor.Parfümünün üst notalarında kırmızı orman meyveleri, İtalyan kış limonu, yeşil çay, orta notalarında beyaz peony, yasemin, nilüfer, alt notalarında ise sarı odun, beyaz misk ve paçuli yer almaktadır.
Ange ou Démon Le Secret parfümü gün boyu kendinizi rahat hissetmenizi sağlar.







LA PRAIRIE- LIFE THREADS GOLD EDT

Gold'un eşsiz kokusu, çiçeklerin feminenliği, yasak meyvenin tatlılığı ve baharatlar ile baştan çıkartarak tüm hayal ettiklerinizin gerçeğe dönüşmesini sağlar.
Parfümün ilk izlenimi meyveleri ortaya çıkartan baharatların tatlılığı ve mandalinaya sarılı karanfildir.
Parfümün kişiliği veya"kalbi" biber, tarçın ve kişnişin, gül, vadi zambağı ve ylang ylangın duyusallığını birleştirir.
Parfümün ruhu, vanilya, misk, sarı sakız ve değerli odunların zengin sıcaklığının birlikte demlenmesidir.
La Prairie Life Threads serisi ile, bir kadının değişik hallerine uygun, dönüm noktalarını ve unutulmayan anları kutlayan, kışkırtıcı parfümler yaratmayı hedefledi.Parfümün sizi hayatınızın sonraki bölümüne güven ve tutku ile hazırlayacağına emin olabilirsiniz.





ESTEE LAUDER -EL SENSUOUS WMN EDP

Duyulara hitap eden esansı yakalamak için, Estée Lauder 'Odunsu Kehribar' adındaki yeni parfüm kategorisini tanıttı, Sensuous parfümü kadının en sıcak, en kadınsı tarafını ortaya çıkarmak için, onun yumuşaklığını, zarafetini, gücünü hissettirmek için yaratıldı. Estee Lauder Sensuous, atmosferik çiçekler tarafından sarılmış eritilmiş odun ve kehribar, bal dokunuşu ve karabiber notaları ile zengin ışıltılı bir parfümdür. Sıcak notalarında eritilmiş odun ve kehribar, kadınsı notalarında yasemin, zambak, manolya ve ylang, ışıltılı notalarında ise erimiş sandalağacı, karabiber, sulu mandalina ve bağımlılık yaratan şerbet gibi doğal bal, çekirdeğindeki odunların modern ışıltısını yansıtacak şekilde, büyüleyici ve uzun süren şehveti yaratmak için birleştirildi.






CACHAREL- SCARLETT FEMME WMN EDP

Scarlett, Cacharel'in yeni cüretkar parfümü, kokunun temelini oluşturan beyaz çiçek buketlerinin duygusallığıyla yorumlandı. Yeni kadın kahramanın ağır başlı aynı zamanda ateşli farklı iki yönünü ortaya çıkartmak için , gelmiş geçmiş en iyi parfümlere imzasını atmış burunlar- Honorine Blanc, Alberto Morillas ve Olivier Cresp - tarafından üretilen koku hem narin hem de çarpıcı izler taşıyor.Çay yapraklarının ferahlığı ve doğallığı, turunçgil meyvelerinin ve lezzetli şeftalinin keskin kokusunun iziyle birleşiyor. Parfümünün notalarını yasemin yaprakları, hanımeli çiçeği, portakal ağacı çiçeği, armut, bal, beyaz misk, sandal ağacı oluşturmaktadır. Duygusallıktan uzak, modern zamanların bu kadın kahramanı, sönük bir iz taşımaksızın, iddialı bir ultra-feminenliği kendi dünyasında açığa vuruyor.





GUERLAIN-IDYLLE 09 WMN EDP

Çiçekli-yosunlu bir uyum, ten üzerine yağan bir çiçek yağmuru gibi olan Guerlain Idylle parfümünün üst notasını müge, şakayık, frezya, lila ve güllerden oluşan bir çiçek buketi, kalp notasını gül karışımları, dip notasını ise paçuli & beyaz miskler oluşturmaktadır.
Neşe saçan, canlı ve modası geçmeyecek bir eau de parfum…










CALVİN KLEIN-EUPHORIA WMN EDP SPRAY

Gizemli güzellik, baş döndüren çekicilik ve tutku ile harmanlanmış cazibe için mükemmel bir parfümü olan CK Euphoria EDT versiyonunun tepe notasını sulu yeşil akoru, sicilya bergamutu, kalp notasını manolya, ışıltılı orkide, dip notasını ise kremsi akor ve sandal ağacı oluşturmaktadır.
Duyularınızı uyandırır, cazibe ile baştan çıkarır ve düşlerinizi aydınlatır.







KAYNAK: Tekin acar.com

26.11.2009

TATLI BAYRAMLAR


Hepimizim kurban bayramı kutlu olsun..Sevdiklerimizle beraber nice sağlıklı, mutlu, neşeli ve bol çikolatalı bayramlar geçirmemiz dileğiyle...


24.11.2009

Tolga Eti Sanat Evi'nde Karma Seramik Sergisi





























Kuruluşundan beri seramik sergilerine özellikle yer veren Tolga Eti Sanat Evi, 12.yılında sezonu, Sara Aji, Aylin Bilgiç, Sakine Çil, Reyhan Gürses, Asuman İnan, Ayfer Kalsın, Xenia Kravchenko, Mehmet Kutlu, Teppei Yamashita, Ayla Yüce’nin katıldığı karma seramik sergisi ile açıyor.

Geçmişi milattan önceye dayanan seramik sanatının günümüz örneklerini 1 Aralık 2009 tarihine kadar Tolga Eti SanatEvi’nde görebilirsiniz.

YER: Bağdat cad. Yeni Köşk Apt. No: 177/1 (eski no:199) B blok D:2 Selamiçeşme/İst.

17.11.2009

CAM'A FARKLI YAKLAŞIMLAR.








Kristin Evihan ,çukurcumadaki atölyesinde camı bambaşka figürlerle buluşturan usta bir cam sanatçısı. .

Sitesini ziyaret edince ortaya çıkan eserlere imrenmemek mümkün değil...Camdan melekler,kolye, küpe, yüzük ve broşlar..hepsi de camın o naif büyüsünü en ince ayrıntısına kadar gözler önüne seriyor...

Renkler camla o kadar bütünleşmiş ki;maviler, yeşiller, kırmızılar, bambaşka bir ruhla karşımıza çıkıyor...

İsterseniz çukurcumadaki atölyesine gidip bu güzelim eserleri yakından görebilirsiniz. Sipariş üzerine de çalışan sanatçının,internet sitesinden online satış sistemi de mevcut,,hiç vakit kaybetmeden
inceleyin derim...

10.11.2009

İZİNDEYİZ...


Saygıyla, gururla ve sonsuz özlemle anıyoruz seni sevgili ATAM...

8.11.2009

İzzettin Baki -Vitray Tasarım ve Uygulamaları Sergisi













İKÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi
Adres :Sanat ve Tasarım Fakültesi İstanbul Kültür Üniveristesi Ataköy Kampüsü Bakırköy 34156 İstanbul
Telefon
212-498 4100

Sergi 04.11.2009 - 21.11.2009 tarihleri arasında gezilebilir..

Kaynak; Lebriz.com

7.11.2009

Çocuklara Seramik Atölyesi


6-10 yaş arası çocuklar için heykel ve seramik kursları Arte İstanbul'da.

Arte Istanbul Sanat Merkezi'nde 10 Ekim'den itibaren, 10 yaş arası çocuklar için Seramik / Heykel Atölyesi başlıyor.

Kurslar Her Cumartesi - 10:00 - 12:00 veya 13:00 - 15:00 arasında.
(Atölye çalışması Türkçe ve İngilizce olacaktır)


Yer :Arte İstanbul
Başlangıç Tarihi : 10 Ekim 2009 - Cumartesi
Saat :10:00
Bitiş Tarihi : 30 Kasım 2009 - Pazartesi
Tel: :0212 292 80 45
Adres :Tomtom Mahallesi Kumbaracı Yokuşu Tercüman Çıkmazı 16 / 1


Taksim/Beyoğlu



Gösterim Tarihleri :
  • 10.10.2009 10:00
  • 17.10.2009 10:00
  • 24.10.2009 10:00
  • 31.10.2009 10:00
  • 07.11.2009 10:00
  • 14.11.2009 10:00
  • 21.11.2009 10:00
  • 28.11.2009 10:00







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...