11.12.2010

Marks & Spencer 'da Yeni Yıl Stili...


Marks&Spencer, yeni yıla girerken tüm koleksiyonları için hazırladığı özel yılbaşı koleksiyonları ve hediye alternatifleriyle hem ne alacağım stresinizi ortadan kaldıracak hem de yılbaşı alışverişlerinizi keyifli hale getirecek. Bu yılbaşı da Marks&Spencer ile her yaş, stil ve zevke uygun şık hediye seçenekleriyle tüm sevdiklerinizi mutlu etmeniz mümkün...

Şık Bayanlara...
Yılbaşı gecesi en şık olmak her kadının isteğidir. Marks&Spencer’ın bu özel gece için hazırladığı şık gece elbiseler ve bluzlar ile kendinizi eşsiz hissedeceksiniz. Birbirinden gösterişli elbiseler, ceketler ve kıyafetlerinizi tamamlayabileceğiniz değişik aksesuarlar ile yılbaşı gecesinin en göz alıcı kadını siz olacaksınız...

İpek ve saten gecelikler, ipek çamaşırlar, kırmızı ve siyah büstiyerler, iz yapmayan iç çamaşırları ile de iç şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.


Her tarz ve yaşta tüm kadınları, stillerine uygun koleksiyon alternatifleri ile karşılayan Marks & Spencer, reklam kampanyasında kullandığı ünlü yüzleri ile de sezona damgasını vuruyor. birbirinden farklı tarzlarda, farklı giyim stillerine sahip her kadının rahatlıkla kendine uygun bir parça bulabileceği Marks & Spencer 'ın “Her Kadın Ayrı Bir Stil” Kampanyası ile, bu sezon kadınlar çok şık, modern ve sofistike olacaklar.




Sezonun trendleri arasında yer alan birbirinden güzel ve ışıltılı kolye ve küpeler, bilezikler şıklığınıza şıklık katacak. Manolya ve Lavanta aromalı özel bakım serileri ile önce kendinizi şımartın ve rahatlatın sonra partiye hazırlanın.

Erkeklere Özel...

Marks & Spencer bu sezon da çok özel fonksiyonel ürünlere imza atarak, erkekler için hediye seçmeyi daha kolay ve keyifli kılıyor. Ütü gerektirmeyen gömlekler, makinede yıkanabilir takımlar ve kravatlar, koton üstler ile birbirinden ilginç ve eğlenceli hediyeler seçme şansı yakalayacaksınız.
Marks & Spencer yeni sezonunda, haftasonu giyimine uygun tasarlanan örme kazaklar, jeanler ve tshirtler ön planda.




Birbirinden şık ve kaliteli kol düğmeleri ve cüzdanların da yer aldığı geniş aksesuar koleksiyonu ile şıklığınız perçinlenecek, yılbaşı gecesinin en karizmatik erkeği siz olacaksınız.

Ailenizin gözbebeği miniklere...

Hızla yaklaşan hediye sezonunda ailenizin minik fertlerini unutmamak gerek. Süslü olmayı seven miniklere bere ve eldiven takımları, çocuklarınızın sıcacık kalmasını sağlayacak cıvıl cıvıl kazaklar ve montlar sizler kadar miniklerinde hoşuna gidecek. Rengarenk giysilerinin yarattığı şirin ve sevimli tarz ise ‘keşke çocuk olsaydım’ dedirtecek.



Bu sezon Marks & Spencer'ın tüm çocuklara bir sürprizi var! Çocuklar en sevdikleri çizgi film kahramanlarını yeni koleksiyondaki çoraplarda, pijama ve geceliklerde, eşofman, ayakkabı ve aksesuarlarda, t-shirtlerde görecekler. Kız çocuklarının sevgilisi Hello Kitty ve erkek çocuklarının kahraman savaşçısı Ben 10 çocuklar için bir araya geldi.

Ayrıca çocuklara özel birçok oyuncak alternatifini de bulabileceğiniz koleksiyonda, peluş ve interaktif oyuncaklar çocukların ellerinden bırakamayacakları hediyeler olacak.


Evim Güzel Evim...

Çam ağacınız için seçeceğiniz pırıltılı, renkli süsler, evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz ve yılbaşı dekorasyonunuzu tamamlayan potporiler, kokulu mumlar ve farklı tasarımlardan oluşan duvar süsleri evinizdeki yılbaşı atmosferini tamamlayacak. Ayrıca yılbaşı hediyesi olarak birbiriyle uyumlu çok şık vazolar ve kaseler, renkli cam vazo ve mumluklar, kanepenizi süsleyecek büyük yastıklar, sevdiklerinizin resimleriniz koyabileceğiniz şık çerçeveler, seçkin hediye alternatifleri arasında yer alıyor.





Canım arkadaşıma...


Sevdiklerinizi mutlu etmek için tercih edeceğiniz rengarenk kazaklar, montlar, rengarenk pançolar, bu kışın favori aksesuvarları olan atkı eldiven takımlar ve şapkalar ideal hediyeler arasında yer alacak. Ayrıca çeşit çeşit çanta ve ayakkabılar ile şık tasma kolyeler, bilezik ve küpeler, renkli taş yüzükler, boyfriend hırkalar, trikolar, tunik elbiseler, kemer, çanta, fular gibi aksesuarlar, hediye seçeneğinizi arttırıyor.



Ayrıca yılbaşı dönemi için İngiltere’den özel olarak getirtilen çikolata ve bisküviler de sevdiklerinize verebileceğiniz en tatlı hediyelerden olacak...

Kaynak: Basın Bülteni

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...