3.01.2011

Taşların Gizemli Dünyası: Türktaş...


Türktaş web sitesi bir doğal taş cenneti...Sitede birbirinden çeşitli doğal taşları birbirinden farklı şekil ve objelerde görebilmek mümkün...

Bu değerli siteyi biraz tanıyalım...


Ürünlerimizde doğal taşlar kullanılması Türktaş için değişmez bir kuraldır; çünkü Türktaş'ın parolası günümüzde hızla değişmekte olan dünya şartları, yaşama farklı bakış açıları ve her geçen gün yükselmekte olan bilincimizle sadece şık olmakla yetinmeyip aynı zamanda ihtiyaç duyduğumuz şifa ve sağlığıda hayatımıza en doğal ve en güzel kaynaklardan aktarabilmeyi başarmaktır.
Ürünlerimizin ham ve işlenmiş doğal taşlardan oluşan çeşitlerinin büyük kısmı ülkemizde çıkarılan doğal taşlardan ve Hindistandan sağlanmakta, takı olarak beğeninize sunduğumuz ürünlerin ise tamamına yakını Hindistandan ithal edilmekte olup el yapımı tasarımlardır.

İşte bu tasarımlar;

İster Akik Biblo Fil


İster çok bir şık bir Akuamarin Kolye ucu

İster göz alıcı bir güzellikte Yakut Küpe

Ya da çok hoş bir Ametist-Kuvars Bileklik

şeklinde karşımıza çıkabiliyor..Üstelik bize özel, şifa amaçlı olarak hazırlanmış ve evrensel enerjilere uyumlanmış kristallerden taş ücreti dışında ayrıca bir ücret talep edilmiyor...

Ayrıca Türktaş online satış sitesindeki tüm alışverişler doğaltaş severlere ücretsiz kargo ile ulaşıyor...


Bu değerli siteye göz gezdirmek için tık tık...

2 yorum:

paşam41 dedi ki...

Gezmezmiyim hemen gezdim siteyi ürünler çok harika duymuştum bu taşlar insan üzerinde çok etkili evimizin bir köşesinde yada üstümüzde taşırsak neğatif olan herşeyi götürüyor çok etkili.

Olcay Turkuaz dedi ki...

ben de çok beğendim canım siteyi,,
zaten tasarımların hepsi birbirinden güzel:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...