25.01.2012

Kiehl's Cilt Analizim


Kiehl's Marmara Forum ziyaretim sırasında ilk olarak cilt tipimi belirlemek üzre cilt analizim yapıldı.Konsültasyon için yukarda görülen çubuklar cildin nem ve yağ dengesine ölçmek üzre yanak ve alın bölgesine yerleştiriliyor.
Uzun süre kuru ciltte mücadele etmiş biri olarak konsültasyon sonrası cilt tipimin normalden yağlıya dönük çıkması beni oldukça şaşırttı.



Sonrasında cilt tipime uygun olan ürünler seçildi ve ürünlerin ayrıntılı tanıtımı yapıldı.



Ve Önerilen Ürünler
Calendula Herbal Extract Toner
Normalden yağlıya dönük ciltler için
Bitkisel özlerle formüle edilmiş,içindeki kadife çiçeği yaprakları ile cildi nazikçe temizleyen ve yatıştıran alkolsüz tonik.

Temizleyici olarak her cilt tipine uygun olan Ultra Facial Cleanser önerildi.
Hafif formülü ile cildi kurutmadan ve cildin doğal dengesini bozmadan derinlemesine (makyaj,kir,yağ) temizleyen yüz temizleyici.


Nemlendirici olarak yine her cilt tipine uygun Ultra Facial Serisinden Ultra Facial Cream
Sert hava koşullarında bile cildi gözel görülür şekilde nemlendiren,cildi pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüme kavuşturan hafif dokulu günlük nemlendirici.


Önerilen başka bir nemlendirici ise yine Ultra Facial serisinden Ultra Facial Tinted Moisturizer SPF 15 -SPF 15 Güneş koruması içeren Renkli Yüz Nemlendiricisi oldu.
Kayısı çekirdeği,papatya ve arısütü içeren ,cilt tarafından hızla emilen bu nemlendirici,cilde doğal görünümlü hafif bir renk vererek  cildi güneşe karşı koruyor.
Ürünün açık tenliler için Light, koyu ten rengine sahip olanlar için ise Dark olmak üzere iki çeşidi mevcut.
Açık tenli olduğum için Light bana önerilen çeşidi oldu.


Vücut Bakımı için Creme De Corps serisinden 
Body Butter
Shea ve Jojoba yağıyla cildi nemlendiren bu ürün kokusuyla fawori Kiehl's ürünlerim arasında yerini aldı bile:)
Cilt üzerinde yumuşacık bir doku bırakan,hızla emilen bu ürünün sahip olduğu nefis kokusu da ürünün en büyük artılarından:)


Saç Bakım Serisinden de benim ince saçlarım için ve hacimli bir görünüm istediğim için önerilen ürün Rice&Wheat Volumizing Shampoo yani Pirinç ve Buğday Özlü Hacim Verici Şampuan oldu.
Ürün sahip olduğu bitkisel özlerle ince ve cansız saçları yeniden canlandırarak,daha dolgun,daha sağlıklı ve daha hacimli bir görünme kavuşmasına etki ediyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...