23.01.2012

SKINCEUTICALS CLAY MASK / TEMİZLEYİCİ KİL MASKESİ TÜRKİYE'DE


CİLDİNİZİ DÜNYANIN EN KALİTELİ DOĞAL KİLLERİ İLE TEMİZLEYİN


Skinceuticals Temizleyici Kil Maskesi Türkiye’de satışa sunuluyor. Dünyanın en kaliteli doğal killeri olarak bilinen kaolin ve bentonite içeren maske gözenekleri açar ve cildi kirlerden arındırır. Kaolin, ciltte oluşan yağı ve teri emip cildi kirlerden ve artıklardan arındırırken, Bentonite ciltteki yağı emer, parlamayı engeller ve gözeneklerin görünümünü en aza indirir.

Kullanım
Yağlı ve lekeli ciltlerde haftada bir kez uygulanmalıdır.

Akne Tedavisi İçin: Normal maske kullanımına ek olarak, kil maskesini sorunlu noktalara minik noktalar halinde gece boyunca kalacak şekilde uygulayınız.

Normal Temizleme İçin: Daha kolay temizlenmesi için tonik ile karıştırıp 5 dakika masaj yapın, kurumasını bekleyip temizleyiniz. 

Yağlı Cilt Temizliği İçin: Daha kolay temizlenmesi az miktarda SkinCeuticals Simply Clean Jel ile karıştırarak uygulayınız.

Uygulama
Skinceuticals Temizleyici Kil Maskesi’ni temiz cilde uygulayıp 15–30 dakika bekletiniz. Kuruyunca sertleşen bir maske değildir. Ilık suyla temizleyip hafifçe kurulayınız. En iyi sonucu almak ve ölü deri oluşumunu engellemek için haftada bir kez uygulayınız.

Önerilen tüketici fiyatı:138 TL

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...