8.10.2013

Gülsha Gül Suyu...


Gülsha ürünleri ile tanışma hikayem blogda bu postta yer almıştı. Cildime uyguladığım ilk bakım ürünü olmasından mıdır bilinmez gülsuyunun ayrı bir yeri vardır bende:) Gül suyu artık eskisi gibi ve ilk uyguladığım şekliyle cilt temizleme rutinimde bana sık eşlik etmese de yüzde %100 doğal çiçek özünden üretilen , saf ve doğal Gülsha Rosa Damascena Gül Distilesi'ni özellikle duştan sonra neme ihyiyacı olan cildime uyguluyorum. Uyguladığım andan itibaren çok çok kısa bir müddet içerisinde cilt tarafından emilen Gülsha Rosa Damascena Gül Distilesi'nin ciltte bıraktığı o eşşsiz kokunun nedeni Gülsha ürünlerine özgü, dünyada sadece Isparta yöresi ve Bulgaristan’ın Kazanluk Vadisi’nde yetişen “Rosa Damascena” gülleri...Tonik benim cilt bakım programında hiç alışamadığım bir uygulama olduğundan Gülsha Rosa Damascena Gül Distilesi cilt temizliğinde tonik göreviyle de kullanılabiliyor.

Gülsha Gül Suyu’nun içinde yüksek oranda gerçek Rosa Damascena gül yağı bulunur.
• Yüzde 100 natürel bitki özü içerir. Paraben, sülfat, fitelat, yapay renk veya parfüm ilavesi yoktur.
Gülsha Gül Suyu, tüm cilt tiplerinde kullanılabilen çok yönlü bir ürün. Cildi temizleyip canlandırırken besleyen tek toniktir.
• Normal bilinen ağır gül kokularından uzak, hafif taze gül kokuludur.



Gülsha ürünleri hassas bir üretim sürecinden geçiyor.Gülsha Gül Suyu geleneksel yöntemlerle damıtılarak, damla damla elde edilen saf bir gül distilesi.. Yüksek tarlalardan özenle seçilen en kaliteli güller, şafak vaktinde köylüler tarafından teker teker elle toplanıp, fabrikaya getiriliyor. Koparıldıktan sonra maksimum 6 saat içinde işlenen gül çiçeklerinin içindeki tüm değerli yağlar kazanılmış oluyor. Gül yaprakları saf bakır imbiklerde, nesillerdir süregelen geleneksel tekniklere göre kaynatılarak damıtılıyor. Buhar distilasyonu yöntemiyle damla damla üretilen Gülsha ürünleri, güllerin nadirliğinden dolayı her yıl limitli sayıda satışa sunuluyor.

200 ml'lik fiyatı:45 TL.

 Gülsha ürünleri, www.gulsha.com.tr internet sitesinden online olarak da sipariş edilebiliyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...