3.10.2013

Lancome 'DreamTone'...


Lancome DreamTone; koyu lekeler, matlık-kızarıklık vb. cilt tonu düzensizliklerinde etkili sonuç alabileceğimiz, hayalimizdeki kusursuz&pürüzsüz cilt görünümünü bize makyajsız vericek, kişiye özel tasarlanmış, 3 farklı pigmentasyon profili (açık ten, buğday ten ve koyu ten) üzerinde etkili ilk cilt bakım ürünü. 



Ürün yaklaşık iki hafta önce elime ulaştı ama ben kısa bir süre önce deneyimlemeye başladım.
İleri performans derecesini oldukça merak ediyorum. Birkaç günlük kullanımda bile cilt yüzeyindeki hafif ton farklılıklarına olumlu etkisini gözlemledim çünkü:) Ürünün yoğun ve kısa sürede emilen yapısı bir yapısı var. Cilt yüzeyinde yağlı bir his bırakmaması ve herhangi bir alerjik reaksiyona sahip olmaması ürün kullanım deneyimlerimde ilk gözlemlediğim detaylardan.


Ürün tasarımına tam not:) Çevirmeli ve pompalı kapak yapısı sayesinde kullanımı oldukça pratik ve hijyenik.


Açık ten rengine sahip olduğum için seçimim 1 nolu pigmentasyon profilini uygun. Bu profil açıklamasında belirtildiği gibi hassasiyet ve çoğunlukla bu hassasiyetin verdiği kırmızı cilt görünümü benim de cildimde yaz-kış yaşadığım ana problem.
Ürünün 1 nolu rengi açık somon rengi.

Pigmentasyon Profili 1: Genellikle kırmızı lekelerin görüldüğü ‘açık’ renkli ciltler.
Pigmentasyon Profili 2: Genellikle sararmış ve mat cilt renginin görüldüğü ‘’orta’’ tondaki ciltler.
Pigmentasyon Profili 3: Genellikle ‘siyah’ leke probleminin görüldüğü ‘koyu’ renkli cilt tonları.




Sadece 1 haftada kadınların %68'i daha eşit bir cilt tonuna sahip olduklarını görmüşler.

 Ürün kullanımı sonucu alınan sonuçlar:
*Koyu lekelerde 8 haftalık kullanım sonunda %66'ya varan azalma ve 12 haftalık kullanım sonucunda uzun süreli kalıcı etki.
*Matlık, kızarıklık,sararmış cilt tonu ve lekelenme gibi tüm pigmentesyon profillerine özgü cilt düzensizliklerinde azalma.

Lancome DreamTone her kadının hayali o kusursuz cilt görünümü makyajsız ortaya çıkarabilecek mi, hep beraber göreceğiz.Kullanım sonuçları dönem dönem blogda tekrar yer alıcak:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...