15.11.2013

Essence Gel Nails At Home Lansmanı...


 Geçtiğimiz haftasonu Essence'in yepyeni jel manikür deneyimini keşfetmek için W Hotel W Lounge'da Essense ekibi ile buluştuk.
Essence'in Gel Nails At Home seti, parlak jel manikürü evde kolayca uygulamamıza olanak sağlıyor. İster ojeyle ister sadece tırnak üzerine uygulanan bu işlemin kalıcılığı 10 güne kadar sürüyor.


Cupcake'lerin de dahil olduğu lezzetli kahvaltımızın ardından Essence ekibinden yepyeni jel manikürün ayrıntılı bilgisini aldık ve hemen ardından iş pratiğe döküldü:)

 



Essence'in rengarenk ürünleri arasında kaybolmamak ne mümkün:)


Uygulama benim tırnaklarımda başlatılırken,Tuçe'nin koyu turkuaz ojeyle tırnaklarında jel manikür uygulamasının bitmiş hali:) 
Öncelikle gül ağacı kütikülleri ile tırnak etleri dikkatlice geri doğru itiliyor, sonrasında tırnak yüzeyi iyice temizleniyor ve setin ilk işlemi olarak primer ürünü tüm tırnak yüzeyini kaplayacak şekilde uygulanıyor.Sonrasında işleme konulan soyulabilir jel baz ürününü ise oldukça dikkatli uygulamak gerekiyor. Ürünü tırnağa kafi miktarda alıp yüzeye eşit miktarda dağıtmak, fazlasının tırnak kenarlarında birikmesine engel olmak dikkat edilmesi gereken noktalar.

 

Setin içine dahil olan Led lamba 60 saniyede işlem görmüş tırnağın kurumasını sağlıyor. Bende tırnaklarımda renkli bir görünüm istediğimden turkuaz rengi ojeyle uygulamam sonlandırıldı.


Essence oje renklerinin hepsi birbirinden güzel görünüyordu ama seçimim tabi ki turkuaz oldu:))


Tırnaklarımız kurur kurumaz da blogger arkadaşlarla keyifli foto çekimlerine başladık tabi ki:)



*Bu güzel ve keyifli gün için Essence ekibine ve Excel iletişime tekrar teşekkürler...

2 yorum:

Unknown dedi ki...

çok güzel görünüyor :)) çok eğlenmişsiniz kıskandım :((

Olcay Turkuaz dedi ki...

Oldukça keyifli bir gündü evet:)

yorumun için teşekkürler:)

sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...