31.01.2014

Darphin StimulskinPlus İle Tanışma...


 Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Darphin'in yepyeni Stimulskinplus serisiyle tanışmak için Etiler The Galliard’da buluştuk.

Olgunlaşmanın tüm belirtilerine karşı oluşturulmuş Stimulskinplus serisinde, ilk kez yeniden formüle edilen yüksek etkili aktif içerik Sea Emerald ( Deniz Zümrütü) bulunuyor.
 Pierre Darphin tarafından 1958 de keşfedilen 50 yılı aşkın süredir anti-aging cilt bakımlarının vazgeçilmezi olarak kullanılan Deep Masaj ve Sea Emerald Stimulskinplus serisinin ilham kaynağı...



Keyifli buluşmamızda Darphin eğitmeni tarafından cilt konsültasyonumu da yapıldı ve pek tabi ki yağlıya dönük cilt tipime uygun benim de bir kısmıyla ilk kez tanıştığım Darphin ürünleri cildim için tavsiye edildi.Mevcut, kullanımına devam ettiğim Darphin ürünlerinin cilt tipime uygunluğu konusunda da bilgi almayı ihmal etmedim.



Kırışıklıklarınızla savaşmak için tasarlananan #StimulskinPlus serisinin ürünleri; The Reshaping Divine Serum, The Multi-Corrective Divine Cream (normalden kuruya -kurudan çok kuruya dönük ciltler) ve StimulskinPlus Divine Eye Cream...


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...