2.04.2014

Helix-D Göz Serumu...


Yüksek emilim ve Elektromanyetik Dengeli çift katmanlı lipozom teknolojisi içeren Helix-D içerdiği 3 Power Peptid ile cildi gençleştirmeyi ve göz çevresinde sıklıkla karşılaşılan çizgiler,kırışıklıklar,kaz ayakları,koyu halkalar,gözaltı torbaları vs. gibi problemlerden cildi arındırmayı hedef almış jel yapılı bir göz çevresi bakım ürünü.

Görünümü oldukça ilgi çekici. Helix-D şişesinde görülen şeffaf renkli "Helix-D bazı" ile spiral şekilli "Helix-D matriksi" birbiriyle etkileşime geçerek ve birbirinin etkinliğini artırarak sinerji yaratıyor.
Helix-D bazı'nın içeriğinde; güçlü antioksidan, nemlendirici ve cildi sakinleştiren ajanlar  yer alıyor. Spiral şekilli "Helix-D matrixi" ise "güç peptidleri" ve matrikinler içeren patentli çift katmanlı lipozomlardan (hücresel zarflardan) oluşuyor.

Ürünün kullanımı: Cüzi bir miktar (bezelye büyüklüğü ) alıp temiz ve kuru göz çevresine iki kez uyguluyorum. İlk uygulamada rastlanan yapışkanlık hissi çok kısa bir süre sonra yok oluyor.Ve jel yapıda olmasına rağmen oldukça hızlı emilen bir formüle sahip.



Benin göz çevrem her daim yeteri miktarda neme sahip olmasına ve o bölgede hiç kuruluk yaşamamama rağmen uyguladığım bu göz serumu yağlandırma problemi dahil  herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermedi. 

Yaklaşık olarak 3 haftalık bir kullanımdan sonra belirgin etkiler sunan ürünün;
 2 aya yakın kullanım süresinde uygulandığı bölgede gözlemlediklerim; daha parlak, belirgin çizgileri hafiflemiş ,yorgunluk belirtileri gün geçtikçe azalan daha aydınlık görünümlü bir göz çevresi oldu.

Oldukça memnun kaldığım bir göz bakım ürünü olan Helix-D Göz Serumu'nun satış fiyatı: 152 TL.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...