13.11.2014

Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask (Leke Maskesi)


En son tanıştığım cilt bakım ürünlerinden biri olan, Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask gözenekleri sıkılaştırma, cilt tonunu eşitleme ve cilde anında ışıltı kazandırmaya yardımcı olmayyı hedefleyen bir Leke Maskesi.

Öncelikle maske tüm cilt tipleri için ideal. Haftada iki kez kullanımı uygun görülüyor ve bende haftada iki kez temizlenmiş cilt yüzeyine (göz çevresi hariç) çok kalın bir tabaka oluşturmayacak şekilde uyguladım. Yumuşak, yoğun kremsi yapıya sahip bir maske bu. Cilt yüzeyinde kurumasını beklemeden 10 dakika süreyle beklettikten sonra cildimi duruluyorum. Maske leke karşıtı molekül olarak tanımlanan Viniferine içeriyor.Bu molekül en hassas ciltlerin dahi kullanımına uygun ve benim istisnasız yapısı kremsi olsa dahi tüm maske uygulamalarımdan hemen sonra hassasiyet-kızarıklık gösteren cildimde ürün hiçbir reaksiyon göstermedi.


Gözlemlediğim etkiler, ilk kullanımda dahi etkisini hissedeceğiniz ferah ve rahatlamış bir cilt ve daha temiz daha aydınlık bir cilt yüzeyi oldu. Kullanıma devam ettikçe olumlu etkilerini daha dengeli bir cilt rengi ve daha düzgün bir cilt görünümü olarak gözlemledim. Gözeneklerimle çok problem yaşamasam da yeni çıkan sivilcelerin beraberinde oluşturduğu lekelerini hafifletmede etkisini gördüm diyebilirim.  


Çokça memnun kaldığım Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask; papaya enzimleri,yumuşak glikolik asid peelig, provitamin B5, alpha bisabolol, üzüm çekirdeği yağı içeriyor. 
Ayrıca; paraben, fenoksietanol, fitalat, mineral yağ, sodyum, larül sülfat, renklendirici ve hayvsansal içerik barındırmıyor.


*50 ml fiyatı 102 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...