21.11.2014

Lancome Daveti.


Geçen ay, Lancome Paris'in en son piyasaya sürülen Visionnaire Krem ve dünyanın ilk kuğu boyunlu maskarası sıfatını taşıyan ürünleri Grandiose Maskara ile tanışmak için Beyoğlu Fransız Sarayı'nda Lancome ekibi tarafından özel bir davet gerçekleştirildi.


 Davette öncelikle Lancome'un birbirinden gösterişli parfüm, cilt bakımı ve renkli kozmetik ürünlerini yakından görme ve inceleme fırsatı bulduk.İlgim en çok ruj ve parfümlerin üzerindeydi:)




Hemen ardından, dünyanın İlk Swan-Neck™ (Kuğu Boynu) aplikatörüne sahip ve  yoğun bakışlar için ultra-siyah pigmentler içeren yepyeni Lancome Grandiôse Maskara ile tanışma fırsatı yakaladık. 
Sıradışı Grandiôse fırça sapı, gözün doğal şekline uyumlu hareket etmesi için tam olarak göz konturu hizasına yerleşiyor ve dipten uca her kirpiğe temas ediyor. Kendi eksenine 25°kıvrımla tasarlanan aplikatör, yüz konturune kendiliğinden uyum sağlıyor ve elmacık kemikleri, burun ve kaş yayına göre hareket sağlıyor, iki göz için de simetrik makyaj uygulaması çabalarına son veriyor!


Öncesinde Yöntem pr tarafından bize deneme amaçlı gönderilen ve kusursuz bir cilt görünümü için yepyeni bir başlangıç sunan  Visionnaire Krem hakkında da detaylı bilgi aldıktan sonra Lancome'un büyülü dünyasına yaptığımız bu kısa ve keyifli  yolculuk sona erdi.

2 yorum:

akdeniz dedi ki...

çok şık bi davet olmuş..:)

Olcay Turkuaz dedi ki...

Evet, çok hoş bir davetti:))


sevgiler

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...