18.12.2014

Caudalie Crushed Cabernet Scrub.


Crushed Cabernet Scrub; kokusu, yapısı, içeriği ve kusursuz yumuşatıcı etkisiyle şu ana kadar kullandığım en mükemmel vücut peelingi olmaya aday bir ürün.

Crushed Cabernet Scrub ayrıca Caudalie'nin Vinotherapié Spa'larında kullanılan profesyonel bir bakım ürünü.

Bu doğal içerikli vücut peelinginin formülünde besleyici bal, yumuşatıcı kahverengi şeker ve 6 farklı esansiyel yağ bulunuyor.Ürün muhteşem kokusunu baldan ve bu esansiyel yağlardan alıyor. Kahverengi şeker ve balın kusursuz uyumunu bu üründe çok net görebileceksiniz.


Kullanımı; haftada iki kez nemli cilde uygulanması tavsiye diliyor. Ama oldukça yumuşatıcı bir etkisi olduğundan ben kuru cilt yüzeyine de ölü deriyi temizleme amaçlı uyguladım. 
Uygulama bölgesine yetecek miktarda ürünü hafif ve dairesel hareketlerle cilt yüzeyine uyguladım.(Cildinizin aşırı hassas ve tahrişe meyilli değilse uygulamayı parmaklarınız yerine ince bir kabak lifi ile de yapabilirsiniz) Masaj yaptıkça kahverengi şeker taneleri cilt yüzeyinden hızla dökülmeye başlıyor.Ardından durulama işlemi gerekiyor pek tabi ki.
Uygulama sonrası cilt yüzeyinde herhangi bir kızarıklık, tahriş vb. bir problemle karşılaşmadım.
İlk kullanımdan itibaren; pürüzsüz , yumuşak ve ipeksi bir cilt dokusu gözlemleyebileceğiniz ilk etkiler..

Spa konseptini evinizde yaşamanızı sağlayacak bu ürün %99 doğal içeriğe sahip. Ezilmiş üzüm çekirdekleri, kahverengi şeker,organik ardıç meyveleri, sardunya, selvi, biberiye( en sevdiğim bitkilerin başında gelir) üzüm yağı, limonotu esansiyal yağı ihtiva ediyor.
Peelingin bu doğal ve yoğun aroması ürünün kapağını açar açmaz sizi karşılıyor:) 

Paraben, sodyum larül sülfat, fitalat, mineral yağ, renklendirici, fenoksietanol içermiyor.


Ben ürünü peeling amaçlı kullandım ama ürün; inceltici ve selülit karşıtı vücut peelingi olarak tanımlanıyor.Bu yönden sonuç alabilecek kadar uzun kullanmasam da bu açıdan etkilerini de çok merak ediyorum:) 

Güncelleme veyahut yeni bir post olarak ürünü bu yönden de değerlendireceğim:) 

*İnceltici Serisi'nden eşsiz sonuçlar: Kalça bölgesinde 3.8 cm'ye varan incelme. İnceltici Serisi'nin objektif klinik test sonuçları, 18 gönüllü, 28 gün, Fransız Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan bağımsız bir laboratuvar tarafından test edilmiştir.*


Tavsiye edilen tüketici fiyatı; 72,50 TL...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...