14.12.2014

Defne ve Bitki Özlü Şampuan


Doğal içerikli bitki özlü defne şampuanı Deflin'i yaklaşık bir ay süredir kullanıyorum. 

Şampuan boyalı saçlar dahil her saç tipine uygun. Herhangi bir alerjik reaksiyon göstermedi bende kullanım süresi boyunca.

Gözlemlediğim belirgin etkiler; saçlarımın daha az döküldüğü ve kepek probleminin azalması oldu.Bunun dışında elektriklenme problemine de kısmi olarak olumlu bir etkisi oldu. Fakat saçlarımın yağlanma ve yıkama sıklığına olumlu bir etki göstermediğini belirtmek isterim,saçlarım hala yıkanma süresinin ertesi gününde hızla yağlanmaya başlıyor ne yazık ki:( 

Bunun dışında şampuanın belirgin bir yumuşatıcı ve saçlara verdiği parlaklık etkisi mevcut. Bunun sebebi de içeriğinde yer alan  defne ağacı meyvesi ve yapraklarından elde edilen yağlarla birlikte; değişik 11 bitki kompleksinin yer alması yüksek ihtimal.Ayrıca şampuan vitaminb3(niacin)+vitaminH(biotin)+vitaminB5(calcium pantothenate)]plantafluid compleks PV1 den oluşuyormuş.

Ürün yıkama esnasında oldukça iyi köpürüyor, saçlarım çabuk yağlanmasının yanı sıra uçlara doğru kuru bir profil çizdiğinden saç kremini şampuanlama işleminden sonra hiç eksik etmem ama bu şampuanı kullandığım süre içinde çoğu zaman saç kremi kullanmaya gerek duymadım. Şampuanın gözle görülür yumuşatıcı özelliğinin saç uçlarıma da belirgin bir etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.


Yoğun kimyasal içerikli şampuanlar yerine tercihini doğal içerikli bir şampuandan yana kullanmak isteyenlere bu şampuanı önerebilirim.

Ürünü, Deflinshop.com sitesinde ve doğal ürünler satan online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.

Fiyatı gramajına göre 10-15 TL arasında değişiyor.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...