23.01.2015

Smashbox Türkiye Lansmanı


Geçtiğimiz hafta Maslak- Stüdyo P Blok'da Smashbox Türkiye'nin lansman davetine katıldık.
Tanıtım konuşmasının hemen ardından Smashbox Türkiye'nin Avrupa Eğitim Müdürü ve Pro Artist Will Malherbe Smashbox ürünleri ile iki farklı makyaj uygulaması gerçekleştirdi.Uygulama devam ederken biz de ilgili ürünleri yakından görme ve inceleme fırsatı  yakaladık.


İlk olarak uygulanan ürün, STEP-BY-STEP CONTOUR KIT,yalnızca birkaç adımda kusursuz yanaklar, muhteşem bir burun,harika bir çene hattı oluşturabilmek ve her gün kolayca kontür uygulaması yapabilmemiz için tasarlanmış bir ürün.
İçerisinde evrensel olarak her cilt rengine uygun 3 adet karıştırılabilir kontür, bronz ve aydınlatma pudrası vekontür uygulaması için özel olarak tasarlanan açılı fırça mevcut. 


Bu makyaj paletini fazlasıyla beğenmiş olabilirim:)




Artık makyaj yaparken sıklıkla tercih ettiğim bazlar, Smashbox Türkiye'de problemli ciltler için dahil toplam 10 farklı baz çeşidi mevcut.


BB ve CC kremler de geniş bir renk skalasına sahip. 8 farklı ton.




Bize de deneme fırsatı sunulan Smashbox Brow Tech, Kaş Kiti- ilk olarak tüm kaş yüzeyine pudra kıvamındaki açık renk uygulanıyor, sonrasında koyu renk ile kaşlara belirginlik kazandırılıyor, son olarak ise kalıcılığı sağlamak için kremsi yapıdaki Wax kaşlara uygulanıyor.Uygulama fırçası ise Angle Brow Brush 12.








Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...