16.03.2015

The Body Shop Fuji Green Tea Lansmanı.


Geçtiğimiz hafta The Grand Hyatt Hotel Hori Japanese Restaurant'da The Body Shop'un yepyeni yeşil çaylı bakım serisi Fuji Green Tea ile tanıştım. 

Gerçek yeşil çay seromonisinden, kaligrafi ile kelime yazdırmaya, serinin yepyeni ürünleri ile el masajı yaptırmaya kadar Japon kültüründen izler taşıyan bu lansman ile çok hoş ve keyifli bir gün geçirmiş oldum. 

 İlk kez gerçek yeşil çay yapraklarının kullanıldığı bu yepyeni vücut bakım serisi ismini, Japonya'nın kalbi olan ve en iyi yeşil çay filizlerinin olduğu el değmemiş Fuji Dağından alıyor. En iyi antioksidan gücünü yakalamak için yeşil çayın en iyi filizleri tek tek elle toplanıyor ve arınmış, tazelenmiş, canlanmış, doğal nemini korumuş bir cilt görünümü için Fuji Green Tea serisi ismi ile karşımıza çıkıyor.

Ürün skalasında ise; Fuji Green Tea Exfoliating Soap, Body Scrub, Body Butter, Body Sorbet, Body Lotion, Body Wash, Eau de Cologne, Bath Tea bulunuyor.



 

Favori ürünlerimden ilki içinde gerçek yeşil çay yapraklarının olduğu banyo tuzu ve demliği:) Bir detoks banyosu sunan bu ürün, vücudu toksinlerden arındırmak ve günün stresini atmak için mükemmel bir fırsat.




Serideki diğer favorim ise oldukça fresh bir kokuya sahip Fuji Green Tea Eau de Cologne
Yeşil çay, bergamot, limon, mandalina ve beyaz çiçekelerden kamelya çiçeği, yasemin ve menekşeden oluşan bu kolonya ferahlatıcı kokusuyla yaklaşan bahar ve yaz ayları için oldukça uygun.




.






.




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...