14.04.2015

Caudalie Divine Oil (Çok Amaçlı Kuru Yağ)


Bir süredir bakım rutinimde sıkça yer almaya başlayan güzellik-bakım yağlarından biri de ününü kendisini kullanmadan epey önce işittiğim cildi güzelleştirme, nemlendirme ve besleme görevleri ile anılan ve %98.8 doğal içerik barındıran Caudalie Divine serisinin kült ürünlerinden biri Caudalie Divine Oil Çok Amaçlı Kuru Yağ.

Bu çok amaçlı kuru yağ: yüz, vücut, saç ve tırnaklar için kullanılabiliyor.  
İçeriğindeki eşsiz yağlar; üzüm çekirdeği yağı, amber çiçeği yağı, susam yağı, argan yağı ve likit shea yağı.
Ayrıca üzüm çekirdeği polifenolleri de içeriyor. Hindistan cevizi ekstresinden elde edilmiş bitkisel esterler ile cildi koruma özelliği de taşıyor.


Ürünü, daha çok duş sonrası cildi nemlendirme amaçlı kullanıyorum.Caudalie Divine Parfüm gibi çiçeksi ve odunsu notalar taşıyan bu kuru yağ, cilt tarafından çok kısa sürede emiliyor.Cildi hissedilir derecede yumuşatıyor.
Denemiş olduğum ilk kuru yağlardan biri olan Nuxe Huile Prodigieuse gibi ağır ve beni rahatsız edici bir kokusu yok. Oldukça hafif ve çok ferah bir kokusu var. Sprey başlıklı olması nedeniyle kullanımı da oldukça pratik.Saç uçlarıma da bu eşsiz kokusu ve verdiği ipeksi yumuşaklık için birkaç damla uyguluyorum.


Kuru yağ;paraben, sodyum larül sülfat, fitalat, mineral yağ, fenoksietanol ve hayvansal içerik barındırmıyor.

 Caudalie Divine Oil özellikle güneş sonrası cildi nemlendirme amaçlı da kullanılabiliyor.

50 ve 100 ml.'lik ambalajları bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...