18.06.2015

Elidor'dan Doğanın Enerjisi...


Yeni Elidor'un yepyeni saç bakım serisi Doğanın Enerjisi ile bir süre önce tanışmış ve hemen denemeye başlamıştım. Farklı saç ürünlerini denemeyi seven biri olarak Elidor'un daha önce bir çok farklı probleme yönelik olarak geliştirdiği şampuanları deneme fırsatım olmuştu. Bu yepyeni bitki özleri ile zenginleştirilmiş Elidor saç bakım serileri markanın şu ana kadar en memnun kaldığım ürün grubunu oluşturuyor benim için.

Bu yepyeni seri 'Doğanın Enerjisi'; iki farklı saç problemine yönelik olarak hazırlanmış. İlki; Ginseng kökü ile güçlendirilen Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar serisi. Bu seri; Şampuan, saç bakım kremi,7/24 şekillendirici saç bakım kremi ve ekspres bakım sprey'inden oluşuyor.

Diğer seri ise Angelica kökü içeren Elidor Güçlü Saç Uçları serisi. Bu seri ise kırılmaya karşı daha güçlü saçlara sahip olmak isteyenler için özel olarak geliştirilmiş. Bu seri de Şampuan, saç bakım kremi,7/24 şekillendirici saç bakım kremi ve ekspres bakım sprey olmak üzre 4 farklı üründen oluşuyor. 


Ben saç uçlarımda kırılma ve yıpranma problemini sıklıkla yaşadığım için ilk olarak Angelica kökü içeren 'Güçlü Saç Uçları' serisini denedim. 
Şampuanın belirgin bir yumuşatıcı ve saçlarıma verdiği parlaklık etkisi ürün deneyimi sonrası gözlemlediğim ilk olumlu sonuçlar.
Gözle görülür bu yumuşatıcı özelliğinin saç uçlarıma da belirgin bir etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
Bu arada serideki Angelica bitkisinin kalın ve güçlü kökleri, topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin kökten uca sağlıklı büyümesini sağlıyormuş.




Ginseng kökü ile güçlendirilen Elidor Canlı ve Dirençli Saçlar serisi ise, yıpranmaya karşı 5 kat daha canlı ve dirençli saçlara ulaşmanıza yardımcı oluyor. Saça doğal canlılığını geri kazandıran seri, güçlendirdiği kuru ve zayıf saçlara daha fazla canlılık ve parlaklık katıyor. Saç tellerini sararak koruyucu bir kalkan oluşturan Ginseng köklü yeni formül, saçların yıpranmaya karşı da daha dirençli olmasını sağlıyor.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...