9.10.2015

Amway ARTISTRY Hydra-V Ferahlatıcı Tonik


Cilt bakım rutinime dahil ettiğim en son ürünlerden biri, Amway ARTISTRY Hydra-V Ferahlatıcı Tonik.

Cildin su içeriğinde anında artış ve 24 saate kadar kalıcı nemlenme sağlayan Amway'in yeni ARTISTRY HYDRA-Vkoleksiyonu her cilt tipine uygun ve 35 yaş altında olan kitle için geliştirilmiş bir seri.

ARTISTRY HYDRA-V Koleksiyonu cilt bariyerini yöneterek suyun ciltte tutulmasına yardım ediyor ve içinde nadir ve değerli bileşenler olan tescilli Hydra Complex ile cilt için çok güçlü bir duvar yaratıyor.

İçeriğinde ise  cilt yüzeyine derinlemesine nemlendirme sağlayan Saf Norveç fiyort Suyu, cildi yenileyerek su ulaşımının, depolanmasının ve tutulmasının geliştirilmesine yardımcı besin öğesi zengini Himalaya Pembe Kaya Mineralleri , suyu hapsederek kalıcı nemlenme sağlayan ve cildin nem bariyerinin güçlenmesini destekleyici besleyici Hawaii Açai meyvesi yer alıyor.

Ürünü, cildi temizleme işleminden sonra; pamuğa bir miktar döküp nazikçe cilt yüzeyine uyguluyorum.Tonik cilt bakım ürünlerinde en azami kullandığım ürünlerden biri olmasına rağmen ürünün kullanım sonrası cilde verdiği ferah ve nemli etkisini sevdim.
Tonik; cildi kurutmayan yapısı ile ciltteki kirin ve tozun son izlerini de ortadan kaldırıp cildi nemlendirmeye hazırlıyor.
Oldukça hafif yapılı bu tonik tüm cilt tipleri için uygun ve alkol barındırmıyor. 



Fiyatı;200 ml,66,81 TL.

2 yorum:

seolara dedi ki...

Paylaşımlarınız harika... ilgi ile takip ediyoruz. daha sık güncellenen paylaşımlar ile sitenizi devamının sürmesini tavsiye ediyorum.

http://sanayitipicaymakinesi.com/
http://www.remtamutfak.com/
Çay Makinesi
Çay Makinası

Olcay Turkuaz dedi ki...

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim:)

sevgilerimle

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...