2.01.2016

Dermaceutic Mask 15 -Akneli Cilt İçin Arındırıcı Kil Maskesi


Dermaceutic markası ile tanışmam en etkili ürünlerinden biri ile oldu. Bu ürün Dermaceutic Mask 15 50ml - Akneli Cilt İçin Arındırıcı Kil Maskesi.
Dermaceutic Mask 15; karma, yağlı ve akneli ciltler için uygun bir maske.Arındırıcı ve sıkılaştırıcı bu kil maskesi; cilt üzerinden ölü hücreleri ve fazla sebumu uzaklaştırıp, karma ve yağlı ciltte sebum üretimini düzenlemeye yardımcı oluyor.
Yağlı ve akneli ciltlere özellikle önerilen bu maske; paraben ve koku verici madde içermiyor.

Maskedeki en etken madde %15 oranında yer alan Glikolik asit.; Alfa Hidroksi asitlerden(meyve asiti) biri olan bu küçük moleküllü asit cilde kolayca nüfuz ederek asidik pH'ı ile ölü hücreleri bir arada tutan bağları kırarak eksfoliasyonu gerçekleştirmeye yardımcı oluyor. 
Bir diğer içerik Bentonit ise; toksinlerin ve artıkların ciltten uzaklaştırılmasını sağlayan yağa doymuş emilimi yüksek kil.

*Likit kristali ve glikolik asidi eşsiz kombinasyonu ile meydana gelen bu maske; cildi arındırıyor, gözenekleri sıkılaştırıyor ve fazla sebumu azaltmaya yardımcı oluyor.*

Maskeyi cildinize ince bir tabaka halinde haftada 1 yada 2 kez sadece geceleri uygulayabiliyorsunuz.Cilt üzerinde açık yara-açık sivilce-kesik vb. durumların olmamasına özellikle dikkat etmek gerekiyor ve cilt üzerinde en fazla 3-5 dakika arasında kalması gerekiyor ve uygulama sonra ertesi sabah mutlaka güneş koruyucu kullanmak gerekiyor. Ben cildimde en fazla 3 dakika bekletebildim, daha fazlası kıpkırmızı bir ciltle karşılaşmamı sağlıyor çünkü:)  Maskeyi uygular uygulamaz cildim abartısız-hissedilir derecede yanmaya başladı, hassas cildime özel bir durum zannettim ama maskenin uygulama esnasında karşılaşılan genel bir sonucu bu. 
Maskeyi ciltten bol su ile arındırdıktan sonra sonuç ilk kullanımda dahi gözle görülür derecede şaşırtıcı. İlk defa bir maskenin cildimi net bir şekilde temizlediğine şahit oldum diyebilirim.
Kullanım sonrası; kirden arınmış, ölü hücrelerden temizlenmiş ve üzerindeki mat görünümü azalmış bir cilt bu maskeyi kusursuz kılıyor.


Ayrıca yeni aktifleşmeye başlayan sivilce üzerine çok küçük bir miktar maskeyi geceleri yatmadan önce uyguluyorum. Sabah kalktığımda sivilcenin kızarıklığının azaldığını ve küçüldüğünü gözlemledim.

Fiyatını fazlasıyla hak eden bir ürün olduğunu düşünüyorum, kısa süre içerisinde cilde daha canlı bir cilt görünümü sunan, ölü hücrelerden, siyah noktalardan arınmış ve tertemiz bir cilt isteyenlere kesinlikle tavsiye edeceğim Dermaceutic Mask 15'ı Turuncukasa.com da indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.

Ücretsiz kargo fırsatıyla, 50 ml- %35 indirimli fiyatı 120 TL civarında.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...