8.03.2016

Alassala Doğal Mineralli Kil.


Kil maskeleri ve nem maskeleri cilt bakım rutinimin vazgeçilmezleri. En son denemiş olduğum kil maskelerinden biri ise Alassala Doğal Mineralli Kili ile uygulamış olduğum kil maskesi. Magnezyum, kalsiyum ve potasyum mineralleri içeren bu kil; maske olarak hem yüz, hem vücut hem de saç için kullanıma hazır hale getirebiliyor.

Ben kili şu ana kadar sadece yüzümde deneyimledim.Yeteri miktar kili su ile karıştırıp maske kıvamına getiriyoruz. İçerisine etki alanını arttırmak için birkaç damla argan yağı eklenmesi tavsiye ediliyor. Bende argan yağı mevcut olmadığı için sadece su ile oluşturup yüzüme uyguladım bu kili. Cilt üzerinde 7-10 dakika bekletip cilt ılık su ile duruluyoruz. Diğer kil maskelerinde olduğu gibi haftada 1 yada maksimum 2 kez uygulayabilirsiniz.


Kullanım sonrası gözlemlediğim en önemli etki; denediğim diğer kil maskelerinin aksine uygulama sonrası cildi kurutmuyor ve gerginleştirmiyor, aksine geride oldukça yumuşak ve pürüzsüz bir cilt dokusu bırakıyor.Cildi tahriş etmeden kiri ve fazla yağı ciltten arındırıyor.


Ürün şu an online web sitesinde indirimli fiyatı ile satılıyor.

200 gr, 46 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...