23.03.2016

La Rose des Sables 'Arındırıcı ve Ferahlatıcı Jel'


Kısa bir aradan sonra bloğa yeniden merhaba:)
Bu hafta yeni tanıştığım bir markanın elime ulaşan birkaç ürününden deneyimlediğim ilk ürününe blogda yer vereceğim.

La Rose des Sables  etkili vücut bakım ürünlerinden oluşan bir marka. Bu etkili bakım serisinin aktif madde birleşiminde; organik tarımdan elde edilen hammaddeler ve yenilikçi doğal elementler bulunuyor. 
Patentli Molène® izotonik kaynak suyu, aktif bileşenlerinin bütünlüğünü muhafaza eden biyo-teknolojik işlemler ile dönüştürülmüş Fucus Kahverengi Deniz Yosunu, Deniz Rezenesi, Gotu Kola ve Bora Bora Pembe Deniz Kumu özütleri bu doğal içeriklerden bazıları.


Deneyimlediğim ürün; Arındırıcı ve Ferahlatıcı Jel-Bacaklar için yorgunluk giderici bakım jeli ise; magnezyum açısından son derece zengin damıtılmış sıvılar, Ginko Biloba ve aynısefa özü (kalendulaiçeriyor. 
Özellikle vücut bakımında jel yapıdaki ürünleri ciltte bıraktığı yapışkanlık hissinden dolayı kullanmayı pek tercih etmesem de bu üründe bu sorunu hiç yaşamadığımı belirtebilirim. Ürün cilt yüzeyine çok hızlı entegre olan bir formüle sahip bu sebeple cilt tarafından çok kısa sürede emiliyor ve jel ürünlerin ciltteki kabusu yağış yapış olma durumu tamamen ortadan kalkıyor.
Üründe yoğun bir bitkisel aroma mevcut. Duş sonrası-her gün kullanımı tavsiye ediliyor. 
Kısa süreli bir düzenli kullanımdan sonra ise etkili sonuçlarını gözlemleyebiliyorsunuz.
Kullanım süresi boyunca ürünü cildime masaj yaparak uyguladım.Oldukça hafif  bir formüle sahip olduğundan uygulanan bölgede gerçekleşen rahatlama, canlanma ve yatıştırıcı etki hissedilir derecede.


Fiyatı; 150 ml, 125 TL.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...