6.06.2016

Sunatural Alaçatı Organik Zeytinyağı İçeren Lavanta Serisi.


Geçen haftalarda elime ulaşan paketlerden biri Sunatural markasının Yağlı saç ve cilt tipime yönelik Lavanta özlü ürünleri idi.

Organik Zeytinyağı İçeren Lavanta Yağlı %100 Doğal İçerikli Nemlendirici Şampuan; koku verici kimyasal, boya, silikon, parafin, petrol bazlı kimyasallar içermiyor.
 İçeriğinde D-Phantenol Provitamin B5, Süt Proteini, Zeytinyağı ve Lavanta Yağı yer alıyor.

Yaz-kış sık yağlanan bir saç tipine sahip olduğum için Lavanta özlü bu şampuanın etkilerini gözlemleyebilmek için hemen denedim. 
Ürün yıkama esnasında oldukça iyi köpürüyor, saçlarımın yağlanma problemine olumlu etkisini henüz gözlemleyemesem de içeriğinde yer alan zeytinyağı ve lavanta yağı sayesinde şampuanın gözle görülür yumuşatıcı özelliğinin kuru saç uçlarıma belirgin bir etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. 


Sunatural %100 Doğal İçerikli Lavanta Sabunu; Soğuk Sıkım Natürel Sızma Zeytinyağından elde edildiği için gliserin oranı yüksek. %100 El Yapımı ve hayvansal yağlar, boya, beyazlatıcı, esans vb kimyasal katkılar içermiyor.

Denediğim en hoş lavanta sabunlarından biri oldu bu sabun. Rahatlatıcı özelliğinin yanı sıra oldukça taze ve yumuşak bir yapısı var. Ciltte kullanım esnasında ve sonrasında hiçbir gerginlik hissi yaratmıyor, ciltte bıraktığı ipeksi ve yumuşacık doku sabunun en öne çıkan özellikleri.


Ürünlere Sunatural  web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...