27.07.2016

Avène Physiolift Precision Derin Çizgi ve Kırışıklık Dolgusu


Uzun süredir blogda yer almayı bekleyen Avène Physiolift Precision Derin Çizgi ve Kırışıklık Dolgusu yeni haftanın blogdaki ilk konuğu.

Derin çizgi ve kırışıklıklarda; kazayağı bölgesi, dudak çevresi, alın çizgileri ve kaş arası çizgilerinde etkili Avène Physiolift PrecisionAscofillineTM, Hyaluronik asit mono-oligomerleri ve Retinaldehit içerik kombinasyonundan oluşuyor. Bu etken maddelerin görevleri ise şöyle:

-AscofillineTM, yaşlanmaya karşı “cildin mimarı” gibi görev yapan yüksek teknoloji ürünü bir maddedir. 
-Hyaluronik asit mono-oligomerleri, kırışıklıkları azaltmaya yardımcıdır ve doğal hyaluronik asit sentezini teşvik edip, cildin fark edilir şekilde dolgun görünmesine yardımcı olur. 
-Retinaldehit ise cildin yenilenmesini sağlayan yaşlanma karşıtı dermatolojik bir aktiftir. 

Ürün ince uçlu uygulama başlığı sayesinde uygun dozda ürün alımı sağlayıp, hasarlı bölgelere rahatça uygulanabiliyor. İçerdiği yoğun Avene termal su sayesinde en hassas cilt tipleri dahil tüm ciltlerin kullanımına uygun.


Ürün geceleri yatmadan önce uygulanıyor. Alın, kazayağı, dudak çevresi ürünün başlıca kullanım alanları. Kazayağı problemim oldukça azami ölçüde olduğundan ürünü yavaş yavaş belirginleşmeye başlayan alın çizgilerim üzerinde denedim.
Belirli bir miktar ürünü alıp özellikle hasarlı bölgeler başta olmak üzere alnıma parmak uçlarımla masaj yaparak yedirdim. 
Köpük ve kolayca dağılan yapısı sayesinde yüzey çizgilerinin-kırışıklıklarının arasında kısa sürede aktif oluyor. Cilt yüzeyinde kısa sürede emiliyor.Uygulandığı bölgede parlama vb. olumsuz etkilerle karşılaşmadım. 

Ürünün denediğim süre zarfında; ince çizgilerin belirginliğinde azalma, aydınlık ve pürüzsüz görünüm ürünün en etkileri geri dönüşleri oldu.

Perakende Satış Fiyatı: 15 ml 125 TL

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...