20.02.2017

Atelier Rebul Pera Eau de Parfüm..


'Doğu ve batının gizemli buluşması' olarak lanse edilen 'Atelier Rebul Pera Eau de Parfüm', benim yeni keşfettiğim ve son zamanlarda bana eşlik eden parfümlerden biri...

Atelier Rebul Pera Koleksiyonu, Atelier Rebul’un da doğum yeri olan Pera’ya övgü olarak hazırlanmış bir koleksiyon; koleksiyonda Pera Eau de Parfum'ün yanı sıra,Pera Eau de Cologne ,Pera Kokulu Mum ve Pera Reed Diffuser bulunuyor.

Parfümün içeriğinde; üst nota da tatlı baharatlar (kakule, zencefil, pembe biber) orta ve alt notalarda ise gül, orkide, sandal ağacı, amber, yasemin ve paçuli bulunuyor.


Baharatsı kokulardan pek haz etmeyen biri olarak, parfümün üst yoğun baharat notası ilk uygulamada bana oldukça ağır geldi.Hatta parfümü kullanmaya devam edemeyeceğimi bile düşündüm.😄 Alt notalarda yer alan çiçekler bu üst notadaki yoğun baharatsı aromayı çok iyi dengelemiş. Koku tene çok kısa sürede yerleşiyor, notaların birbiri ile uyumu kusursuz ve aroma oldukça kalıcı.

Atelier Rebul Pera Eau de Parfüm; sıklıkla tazelemeyi gerektirmeyecek seviyede yoğun ve güçlü aromalara sahip sofistike bir koku ve kış aylarına fazlasıyla uygun.Şişe tasarımı ve nostaljik pompalı-püsküllü uygulama aparatı ise tam benlik.😍

Atelier Rebul Satış Noktaları; Kanyon, Akasya Acıbadem, Bağdat Caddesi Suadiye, Brandium, Palladium, Capacity, Cevahir, Zorlu Center, Bursa Korupark, Ankara Ankamall Atelier Rebul mağazaları ve atelierrebul.com’da.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...