10.03.2017

La Roche Posay Tolarine Teint Fondöten

 La Roche Posay'in yaklaşık dört yıl önce piyasaya sürülen yüksek kapatıcılık sağlayan fondöteni Tolarine Teint blogda haftanın yeni konuğu.

Tüm cilt tiplerine uygun, mükemmel kapatıcılık sağlayan Tolarine Teint Fondöten La Roche- Posay markasının cildimle en iyi uyum sağlayan ürünlerinden biri oldu. Ürünün üç renk tonu( 11-Light beige,13-sandy beige,15-golden) bulunuyor. Denemiş olduğum en açık rengi 11. Cilt tipime bir-iki ton koyu. Zaman zaman daha açık renk bir fondötenle karıştırıp istediğim sonucu cilt yüzeyinde alıyorum zaman zaman ise çok iyi dağıtıp tek ürün olarak cilt yüzeyinde uyguladığım da oluyor.


-30ml'lik tüp ambalajıyla pratik bir kullanıma sahip.
-Yüksek bir oranda kapatıcılık özelliği var. Sivilce izleri, cilt ton bozuklukları vb. cilt kusurlarını çok iyi gizleyip, cildin bütünüyle dengeliyor.
- Sıvı yapılı olmasına rağmen yoğun bir formüle sahip. Mat bitişli. Parlama, yağlanma vb. olumsuz etkilerini cildimde gözlemlemedim.
- Cilt yüzeyinde çok iyi dağılıp, cilt dokusuyla çok kısa sürede uyum sağlıyor, cilt yüzeyinde doğal ve mat bir görünüm ortaya çıkarıyor.
-Hassas cilt dahil tüm cilt tiplerine uygun.
- SPF 25 UV koruması içeriyor.


Tek eksi yönü benim ten ürünlerinde sürekli karşılaştığım problem olan ürün renginin ten rengime koyu kalması. Bu ürünün bir ton açığı daha mevcutmuş ama ülkemizde bulunmuyor ne yazık ki:(

Ürünü Dermokozmetika.com web sitesinde indirimli satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...