7.11.2017

Zaful.com Siparişim.


Zaful.com yurtdışı online alışveriş sitesinden yeni siparişim bu formunu ve rengini çok beğendiğim koyu yeşil mini el çantası oldu. Mini çantaların kullanışsızlığını göz ardı ederek şekline ve rengine kanıp kendisini sepetime ekledim. Tam olarak sitede göründüğü gibi gelmesi sürpriz oldu, yurtdışı alışverişlerinde çoğunlukla çantalar formu bozulmuş ya da sitede yer alan görselden daha kalitesiz şekilde elinize ulaşabiliyor. Bu sebeple çok çok beğendiğim modeller dışında çanta alışverişi sık yapmıyorum.
Mini formundan dolayı içi pek fazla malzeme alamıyor pek tabi ki, ayrıca bir diğer olumsuz özelliği içinde yer alan herhangi bir cep, bölme vs. olmaması.
Sitede yeşil dışında; siyah, gri ve camel renkleri mevcut idi ama şu an hepsi stok dışı görünüyor.
Siparişim 15 gün sonunda elimdeydi. Zaful.com'da siparişler Hollanda postası ile gönderildiğinden 10 ila 15 gün arasında elinize ulaşıyor, yurtdışı siparişlerinde çin ya da malezya postaları ile gönderilen siparişler ise daha uzun sürede alıcıya teslim ediliyor.




My new order from the Zaful.com is this pendant handbag I adored. The site is pretty safe. The products I purchased are the same as the visuals and they look high in quality. It's very suitable for the months of winter.

It's price is about 25 dolars and I recieved my order in 15 days.

 Zaful.com  is a site I will keep on shopping with its quality products, fast and secure service.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...