18.12.2017

Patırtı.com Alışveriş Deneyimi.


Daha önce online alışveriş deneyimini yaşadığım ve gerçekleştirmiş olduğum siparişten oldukça memnun kaldığım alışveriş sitesi Patırtı.com'dan kısa bir süre önce yeni bir sipariş daha gerçekleştirdim.😊 Siteyi ziyaret etmeyeli ürün kategorileri oldukça genişlemiş. Özellikle hazır yılbaşı yaklaşıyorken oldukça şık ve her zevke uygun bir tasarımla karşılaşacağınız yeni yıl temalı Yılbaşı Özel kategorisindeki ürünlerine göz atmanızda fayda var. 


Seçim yapmakta biraz zorlansam da sitede beğendiğim ürünlerin siparişini kısa bir süre önce gerçekleştirdim ve siparişim 2 gün içerisinde elime ulaştı.😊 
Seçimlerimin ilki bu yırtık paça siyah jean pantalon oldu.34 beden giydiğim için sitede yer alan en küçük bedeni sipariş ettim ve üzerime tam oldu. Kalitesinden ise oldukça memnun kaldım. Tam olarak sitede yer alan görseldeki gibi. Ayrıca ürünleri daha iyi incelemeniz için ilgili sayfada görselere ek olarak ürünlerin video çekimleri de mevcut. 
Bunun dışında benim online alışverişte en dikkat ettiğim husus satın alacağım ürünün materyal bilgilerinin sitede ilgili görselin sayfasında yer alıyor olması. Patırtı.com da satın alacağınız ürünün bilgilerinde model bilgilerinin yanı sıra materyal bilgisi de ayrıntılı olarak belirtiliyor.


Sepetime eklediğim bir diğer ürün, sırt işlemesini çok beğendiğim beyaz koton gömlek oldu.Tam olarak sitede göründüğü gibi. Unutmadan satın aldığınız tüm ürünler kutu içerisine özenle ayrı ayrı poşetlenip size ulaştırılıyor.

Sitede hergün yeni ürünlerle güncellenen kategorilerin yanı sıra, outlet bölümünde ürünler sadece 9.90 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor, ayrıca siteye yeni üye olanlar 100 TL üzeri ilk alışverişlerinde geçerli 10 TL değerinde indirim çekinin sahibi oluyor.

İndirim Kodu: SENDE10

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...