6.02.2018

Mor Çanta


Zaful.com'dan en son elime ulaşan siparişlerimden biri yine bir çanta. Kabul ediyorum bu ara biraz fazla çanta alışverişi yapmış olabilirim.Sebebi ise son aylarda Zaful.com' dan satın almış olduğum çantaların umduğumdan kaliteli elime ulaşması. Sanırım bir yıl önce yurtdışı alışveriş sitelerinden bu kadar çanta satın almaya pek sıcak bakmıyordum. Kalite olarak beklediğim seviyede olmayışları, formu-şekli sitede yer alan görselden farklı olması vb. problemlerden dolayı siparişlerimin büyük bir kısmında çanta yer almıyordu. Neyse ki artık Zaful.com vb. yurtdışı online alışveriş sitelerinde çantalar, çok daha kaliteli ve büyük bir kısmı sitede yer alan görsele oldukça yakın bir nitelikte elinize ulaşıyor. 

Çok beğendiğim bu çantanın fiyatı ise 25 dolar.Son günlerde gözüme fazlasıyla güzel görünen mor renkten ötürü de bu çantayı kaçırmak istemedim:) Üzerindeki aksesuar detayını da fazlasıyla beğenmiş olabilirim. 


Unutmadan Zaful.com'da  Valentine's Day Sale indirimleri devam ediyor. Özellikle giyim ve üst giyim kategorilerine mutlaka göz atın ve  Zaful Valentines Day  yaklaşıyorken her gün güncellenen yepyeni ürünler ve indirimler sitede sizleri bekliyor olacak.


My new order from the Zaful.com is this purple crossbody bag I adored. The site is pretty safe. The products I purchased are the same as the visuals and they look high in quality. It's very suitable for the months of winter.

It's price is about 25 dolars and I recieved my order in 14 days.

 Zaful.com  is a site I will keep on shopping with its quality products, fast and secure service.


Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...